Stuurgroep Van Peteghemorgel

 

Info & Muziek
Stuurgroep Van Peteghem Orgel

 

In de afgelopen jaren is informatie verzameld over onderwerpen die de Stuurgroep Van Peteghem Orgel centraal stelt. Dit kunnen zowel geschreven teksten zijn als beeld- en auditief materiaal. Om een belangrijk deel toegankelijk te maken werd ze gerankschikt over de volgende webpagina's:
 
Info & Muziek - Artikels
Onder de rubriek 'Info & Muziek > Artikels' kunt u (korte) teksten vinden over onderwerpen die verwant zijn aan de Stuurgroep Van Peteghem Orgel, Van Peteghem-orgels en orgels in het algemeen.
 
Info & Muziek - Literatuur
Onder de rubriek 'Info & Muziek > literatuur' kunt u nuttige gegevens vinden betreffende publicaties over het Pierre Van Peteghem-orgel en Van Peteghem-orgels in het algemeen.
 
Info & Muziek - Cd's
Onder de rubriek 'Info & Muziek > cd's' is een overzicht te vinden van cd's waar het Pierre Van Peteghem-orgel op te horen is. Een aantal cd's werden uitgebracht door de Stuurgroep en kunnen nog steeds op het secretariaat van Stuurgroep en in Onze-Lieve-Vrouw-Sint-Pieterskerk worden gekocht (tijdens werkuren).
 
Realisaties
Op de webpagina 'Realisaties' kunt u de volledig lijst vinden van alle evenementen die de Stuurgroep heeft georganiseerd sinds 1997. Indien er voor een bepaalde activiteit meer informatie bestaat (bijv. programma, toelichting, verslag, foto's, enz.) is dit aangegeven en kunt u doorklikken.
 
Interessante websites:

De adressen van deze websites worden hieronder vermeld.

 

Het Orgel in Vlaanderen v.z.w., Antwerpen,  www.orgelinvlaanderen.be

 
Kunsthal Sint-Pietersabdij, Gent,  www.gent.be/spa/
 
Orgelkunst, Grimbergen, www.orgelkunst.be

 

© 1997 - 2012 Stuurgroep Van Peteghem Orgel